Tokio Hotel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio Hotel


 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

 

 Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO)

Go down 
AuthorMessage
<33 Žana
Member
Member
<33 Žana


Posts : 347
Join date : 2008-07-26

Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Empty
PostSubject: Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO)   Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Icon_minitimeWed Nov 05, 2008 5:11 pm

Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Imgp0571 Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Imgp0582

BRAVO: Kaj pravita na izjave svojih fenov, ki so včasih precej neokusne ??


Tom : Mislim da je cool, da so naši feni tako direktni (smeh )


Bill : Naši oboževalcipač so takšni. Če sem iskren ,pa smo na začetku pogosto ostali brez besed ....

BRAVO : Katero doživetje s feni je bilo za vas doslej najlepše ?


Bill : Na prven koncertu po izidu Durch den Monsun so vsi feni skladbo peli z nami, Koncert so morali skoraj prekiniti, ker je bila gneča neznosna . To je name naredilo velik vtis !!


TOM : Mene je najbolj presunilo dogodek v Mehiki: več kot dve uri smo morali dajati avtograme ! Feni so bili neverjetno čustveni. Mnogi so se celo jokali, samo zato,ker smo bili tam. Bilo je super. Prej sploh nismo bili na tistem kontinentu in sploh nismo vedeli , da smo tako znani, ko se je naenkrat okoli nas zbrali tisoč ljudi. Res je neverjetno , kaj se je tam dogajalo .


BRAVO : Ali ste imeli kdaj kakšno neprijetno izkušnjo s feni ?

TOM : O, da . Enkrat je v Madridu vse ušlo z vajeti. Gustav je po koncertu šel v hotelsko sobo , tam pa so bila , v njegovi postelji groupie dekleta . Dobesedno so ga pograbile , tako da se je pošteno prestrašil. Istočasno se je pred mojo in Billovo sobo zbrala množica fenov. Stalno so trkali,prinesli so celo gasilske lestve in neprestano vreščali .


Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Imgp0577


Bill : Naenkrat je prišla policija " ali ste vi Bill Kaulitz ?" so kričali name . Zgrabili so me za roke in me začeli zasliševati. Trdili so, da sem jaz odgovoren za ta kaos . Težave je bila v tem , da niso znali angleško - govorili so samo špansko . Komaj kaj sem jih razumel. Tom se je poskušal prebiti do naših varnostnikov, ki so pojasnili , kaj se dogaja , ko jim je končno uspelo pritit do nas . Policija me je hotela dejansko aretirati !

BRAVO : Feni so pošteno pretiravali , kajne ?


Bill : Da, bilo je precej travmatično in neprijetno ....

Tom : Ampak ... bilo je na turneji in na turnejah nas nič ne moti . Takšne s situacije enostavno spadajo zraven in se jih ne bojimo. V takšnih trenutkih je napeto, a tudi smešno . Ko se vrnemo domov, imamo čas, da se sprostimo. Takrat ne delimo avtogramov in se ne slikamo. Ko smo na poti , pa to seveda radi počnemo .

BRAVO : Ali ste se bili kdaj neprijetni ali grobi do fanov ?

Tom : Zavestno nikoli ismo nesramni do svojih fanov. Preveč so nam pomembni .
Bill : Seveda ne . Radi jih imamo , a vsak ima slabe dneve in zgodi se , da smo v časih nervozni. Včasih ne uspemo dati avtogramov prav vsem . Pogosto smo v stresni situaciji , ko hitimo naprej , na naslednji koncert.

Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Imgp0578
Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO) Imgp0579

BRAVO : Ali se kdaj znajdete v neprijetni situaciji zaradi fanov ?Tom : Ne Zgodi se kaj čudnega , a nam zaradi tega nikoli ni neprijetno. Enkrat je neka punca želela z nami v našo sobo in pošteno padla po tleh. Še dobro da je imela smisel za humor , tako se je pošalila na svoj račun.
Bill : Ali pa scena na letališču, ko so dekleta kričala , da bi si želela spati z nami, in to v čisti tišini. To je bilo neprijetno , a ne za nas , temveč zanje .

BRAVO :Tom koliko takšnih deklet si peljal v posteljo ?


Tom : Hmmmmm, težko je reči. Ne štejem .
Bill : Seveda ve, več jih je kot sto , samo noče reči (smeh)
Tom : Kar lahko rečem , je to da imam pogosteje dekle v postelji kot grem na stanišče (glasen smeh) . Ne neumnost ! Resno govorim - umiril sem se .

BRAVO : kaj to pomeni ......?

Tom : Še sam ne želim priznati , a sem se za svojih 19 let mogoče že dovolj znorel.To ne pomeni, da me je seks začel dolgočasiti, a je res, da zvečer raje gledam filme. Vse ostalo je precej naporno (smeh) . Zdaj bi lahko začel razmišljati o bolj resni zvezi, a bi me moralo dekle čisto zmešati za kaj takšnega .


BRAVO : Kako pa je z Georgom in Gustavom ? Ali sta onadva tudi divja kot Tom ?

Tom : Kolikor vem , se z njima nič ne dogaja (smeh )!
Bill : Nista tipa , ki bi se hitro spoprijateljila z dekleti.Gustav je imel dekle na začetku naše kariere, potem pa ničesar več.
Tom : Georg se obnaša kot glavni osvajalec , a ima raje,
če dekleta osvajajo njega .

Bill : Ja , nevaren je , deluje pa sramežljivo .
Tom : Treba mu je pokazati, do kod lahko gre.Gotovo je bilo že več deklet, ki so menile, da je cool fant . a nobena ni naredila prvega koraka. Pri meni je drugače jaz sem lovec in zbiralec.

BRAVO : Pa ti , Bill , ali so že končno padli prvi poljubi ?

Bill : Ne , še vedno ne, in zaradi tega sem precej žalosten. 19 let sem star in zdaj mi to res manjka . Rad bi imel dekle, s katerim bi si delil življenje ,ki bi razumelo moje delo. Ok , imam Tom a, s katerim lahko govorim o čemerkoli , a zdaj si bolj od vsega želim najti dekle .

BRAVO : Čakaj , čakaj ... kako to, da nimaš dekleta - gotovo imaš veliko ponudb ?

Bill: Zelo težko je obdržati zvezo na daljavo. Nimam časa, večinoma sem na poti. Ko spoznam kakšno dekle na zabavah po koncertih, nikoli ne vem česa si ona dejansko želi.Slabo je to, da v bljižni prihodnosti ne vidim izhoda iz te situacije.
Vseeno pa imam glasbo , ki je moj steber, rezerva pa so psi . Rad bi imel veliko psov , ker me res osrečujejo ........
Back to top Go down
 
Fantje odkrito o ljubezni in seksu (BRAVO)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel :: Tokio Hotel Multimeda :: Koncerti, nastopi, intervjuji | Concerts, performaces, interviews-
Jump to: