Tokio Hotel


 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Rojstni dan Billa in Toma

Go down 
AuthorMessage
.Katii.
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 372
Join date : 2008-07-25

PostSubject: Rojstni dan Billa in Toma   Sat Sep 27, 2008 5:24 pm
Sta najslavnejša dvojčka v pop svetu in se poznata odkar sta prvič odprla oči. Bill (19) in Tom (19)! Milijoni fanov so z fanti ko so prodrli z singlom "Durch den monsun". Ljubezenske besede kričijo v njih po vsem svetu v vseh jezikih. Bill je mističen frontman. Pano skupine. O puncah in ljubezni je bolj tih. Tom je bolj zgovoren tip, vedno ima nekaj za povedati. Tako različna ampak tako zelo podobna. Tokio Hotel dvojčka si delita več kot le bratsko ljubezen.

"Na svetu ni tesnejše povezave kot je med nama", razlaga Bill magično povezavo med seboj in bratom dvojčkom. "Zelo sva različna ampak še vedno zelo enaka. Nisva kot dvojčka ampak bolj kot sorodne duše", doda Tom. Zaradi tega fanta vedno vesta kako se drugi počuti. Tom razloži: "Ko pogledam Billa točno vem o čem razmišlja. Začutim kadar ima težave. Tudi če ni blizu mene. Veliko komunicirava brez besed."
Medtem ko sta tako povezana, ne dovolita nikomur da pride med njiju - niti dekletu. "Če ima dekle kaj proti mojemu bratu, ne morem biti zaljubljen v njo. Ne dovolim nikomur, da stoji med nama." pove Bill. Tom doda: "Ne morem si predstavljati, da bi zaupal dekletu, tako kot zaupam Billu. Nikoli nebi 'zanemarjal' Billa zaradi punce. Mora ga sprejeti, prav tako kot je sprejela mene." Da najraje preživljata prosti čas skupaj, dokažeta za njun 19. rojstni dan. Noč pred tem sta šla z Gustavom in Georgom in njihovo ekipo v restavracijo »The Ivy« v zahodnem Hollywoodu na večerjo. Po tem so praznovali na strehi hotela do polnoči.

Njun 'pravi' rojstni dan pa sta dvojčka preživela sama. Brez tima in menedžerjev in tudi prez Georga in Gustava sta se fanta sproščala na plaži v Santa Monici/Kalifornija. Tom se je sproščal z svojimi dredi spetimi in z golim zgornjim delom telesa ob njegovem bratu, ki je bil kljub vročemu vremenu oblečen v črno. Skupaj sta uživala na ležalnikih, se sončila in sprehajala po plaži –In seveda sta vse to počela skupaj. »Pravzaprav, midva počneva vse skupaj, razen tuširanja in wc", se Bill zasmeji. Ampak se takoj zresni; »Vedno sem si predstavljal takšno situacijo: Midva stojiva na robu prepada in glas pravi; Eden od vaju mora skočiti in se nikoli ne bo mogel vrniti. Midva bi zagotovo skočila skupaj!«


VIR: www.tokiohotelrules.mojforum.si
Back to top Go down
View user profile
Girl.<3
Founder
Founder
avatar

Posts : 761
Join date : 2008-07-22
Age : 26

PostSubject: Re: Rojstni dan Billa in Toma   Tue Sep 30, 2008 4:43 pm

Iiiiii happy brithday

_________________

I love you
Ich liebe dich
TooooM.
Back to top Go down
View user profile http://tokiohotel.all-up.com
 
Rojstni dan Billa in Toma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel :: ~Forum~ :: TH novice | TH news-
Jump to: